Habertürk'ten ayrılan ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

Medyaloji.net » medya » Habertürk'ten ayrılan ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!
Habertürk'ten ayrılan ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

Benan Kepsutlu, bundan böyle yazı ve yorumlarını Independent Türkçe için kaleme alacak.

Bir süredir ekranlara ara veren başarılı gazeteci Benan Kepsutlu, bundan böyle yazı ve yorumlarını Independent Türkçe için kaleme alacak.

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Nevzat Çiçek’in yaptığı Independent Türkçe’de, Benan Kepsutlu başta Ortadoğu’daki ve dünyadaki gelişmeler olmak üzere, haftalık yazılarında Türkiye gündemini de yorumlayacak.

Özellikle Ortadoğu’da ve dünyanın pek çok bölgesinde kritik dönemlerde ses getiren özel haber dosyalarına imza atan başarılı gazeteci, pek çok dünya lideri ve siyasetçi ile yaptığı özel röportajlarla da adından sıkça söz ettirmişti. Rusya Başbakanı Yevgeniv Primakov, Irak Cumhurbaşkanları Celal Talabani, Berham Salih, Fuat Masum, Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani, Suriye First Lady’si Esma Esad, Gürcistan Devlet Başkanı Mikheik Saakashvili, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Rahim Meşai ve Ahmedinejad, Kepsutlu’nun görüştüğü isimlerden sadece birkaçı.

Benan Kepsutlu’nun geçtiğimiz aylarda “Arşivde Saklı Kalan İtiraflar” isimli yeni kitabı çıkmış ve kitap Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Türk Arşivciler Derneği’nden de ödül almıştı.

 

 

 

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler