Haberler.com ödüle layık görüldü

Medyaloji.net » ödül/başarı » Haberler.com ödüle layık görüldü
Haberler.com ödüle layık görüldü

Tac Mahal Ödül Töreni'nde 'En iyi haber sitesi' ödülü Haberler.com'un oldu

İş, sanat ve medya dünyasının başarılı isimlerini bir araya getiren ve adını dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'den alan, "Tac Mahal Ödülleri" sahiplerini buldu. Törende "En iyi haber sitesi" ödülüne layık görülen Haberler.com'un ödülünü ise Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur aldı.

Tayfun Kahya kuruculuğunda faaliyet gösteren Dada Medya Grup'un organize ettiği "Tac Mahal Ödülleri" Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu sunuculuğunda gerçekleşti.

ÜNLÜ İSİMLER GECEYE AKIN ETTİ
Aralarında Müjdat Gezen, Selçuk Ural, Sema Aydemir, Adem Kılıçcı, Selen Görgüzel, Ferah Zeydan, Seyhan Soylu, Mustafa Topaloğlu, Seren Uzun, Çiğdem Tunç, Nil Burak, Yavuz Seçkin, Doğan Cem, Nurcan Sabur, Hakan Solaker, Ozan Orhon, Murat Başaran, Rumelili Orhan-Kemal, Nuran Sultan, Kopa Grubu, Berna Tan, Aycan Varış ve Merve Demir'in bulunduğu gece eğlenceli anlara sahne oldu.

HABERLER.COM'A ÖDÜL
"Tac Mahal Ödülleri"nde medya dünyasının lider markası Haberler.com da ödül aldı. Haberler.com'a verilen "En iyi haber sitesi" ödülünü, kendisi ve çalışma arkadaşları adına Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur aldı. Teymur, başta çalışma arkadaşları olmak üzere ödülü layık görenlere teşekkür ederek, Haberler.com'un bundan sonraki macerasında daha da yükselerek yoluna devam edeceğini ifade etti.

 

 

YORUMLAR