GÜBRETAŞ Söğüt Altın Madeni'ni devretti!

Medyaloji.net » iş dünyası » GÜBRETAŞ Söğüt Altın Madeni'ni devretti!
GÜBRETAŞ Söğüt Altın Madeni'ni devretti!

GÜBRETAŞ, Söğüt Altın Madeni'ni Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye devretti.

Gübre Fabrikaları TAŞ (GÜBRETAŞ), yönetim kurulu toplantısında alınan karara istinaden, Söğüt Altın Madeni ruhsatının ve ruhsat kapsamı çalışmaların şirketin yüzde 100 pay sahibi olduğu bağlı ortaklığı Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye devredildiğini duyurdu.

GÜBRETAŞ'ın (#GUBRF) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz uhdesinde bulunan 82050 sicil numaralı Söğüt Altın Madeni ruhsatı kapsamında yapılmakta olan çalışmalar hakkında, muhtelif açıklamalar ile kamuoyu bilgilendirmeleri yapılmıştı. Bu süreçte maden yatırımları konusunda faaliyet göstermek amacıyla kurulan ve şirketimizin yüzde 100 pay sahibi olduğu bağlı ortaklığı Gübretaş Maden Yatırımları AŞ bünyesinde, madencilik faaliyetlerinin gerektirdiği özel bilgi ve deneyime uygun yapılanma çalışmaları da devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Şirket açıklamasında, bugün yönetim kurulu toplantısında alınan karara istinaden, bahsi geçen 82050 sicil numaralı Söğüt Altın Madeni ruhsatının ve ruhsat kapsamı çalışmaların şirketin yüzde 100 pay sahibi olduğu bağlı ortaklığı Gübretaş Maden Yatırımları AŞ'ye devredilmesine karar verildiği belirtildi.

Devre ilişkin yapılan açıklama ise şöyle;

YORUMLAR