GSK Türkiye'de bayrak değişimi

Medyaloji.net » iş dünyası » GSK Türkiye'de bayrak değişimi
GSK Türkiye'de bayrak değişimi

Selim Giray'ın GSK Gelişen Pazarlar Ticari Operasyonlar ve Strateji Başkan Yardımcısı olarak atanmasının ardından GSK Türkiye Genel Müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

Son beş yıldır GlaxoSmithKline (GSK) Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Selim Giray, 1 Ocak 2023 itibarıyla GSK Gelişen Pazarlar Ticari Operasyonlar ve Strateji Başkan Yardımcısı olarak atandı. Kariyerini GSK’nın Singapur’daki ofisinde sürdürecek olan Giray, koltuğunu 1 Şubat 2023 itibarıyla GSK Küresel Aşı İş Birimi Ticari ve Portföy Stratejisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Sriram Jambunathan’a devredecek. Giray, yeni görevinde dört farklı kıtada toplam 119 ülkeden sorumlu olacak.

Makina Mühendisliği üzerine lisans ve yüksek lisans eğitimi alan Jambunathan, 2003 yılında Northwestern Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. Kariyeri boyunca sağlık ve yönetim danışmanlığı sektörlerinde farklı görevler üstlenen Jambunathan, GSK kariyeri süresince Genel Müdürlük dahil birçok üst düzey pozisyonda görev aldı. Jambunathan, şirketin genel müdürlüğünün yanı sıra başkan yardımcılığını da üstlenecek.

YORUMLAR