Groupe SEB'de üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Groupe SEB'de üst düzey atama
Groupe SEB'de üst düzey atama

Groupe SEB Türkiye'nin Genel Müdür görevi Ege Pekkınran'a devredildi.

Groupe SEB'de Üst Düzey Atama: Groupe SEB Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Ege Pekkınran, son 10 yıldır bu göreve getirilen ilk yerli isim ve şirketin ilk kadın genel müdürü oldu.

Tefal, Rowenta, Krups, Moulinex ve WMF markalarını bünyesinde barındıran Fransız küçük ev aletleri şirketi Groupe SEB'nin Türkiye operasyonunu Ege Pekkınran yönetecek.

Çalışan Memnuniyeti ve Büyüme Hedefler Arasında
Görevi devralan Pekkınran'ın ajandasında, bu alanda hayata geçirilecek projeler, çalışan memnuniyeti ve pazar payının artırılması var. Pekkınran ise şu ifadeleri kullandı;

“Groupe SEB ve Tefal olarak Türkiye'deki 30'uncu yılımızı kutluyor olmak bizim için çok büyük bir gurur ve mutluluk. Bu yıl tüm iletişimimizde buna vurgu yapacak, projemizi ürün lansmanları ve saha aktivasyonları ile destekleyeceğiz. Yine önemli odak noktalarımızdan biri de çalışanlarımızın mutluluğu olacak. 2021 senesinde “Great Place to Work” seçilmemizi sağlayan, çalışan memnuniyetine yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu sırada, tüm enerjimizi kullanarak, yeni kanal ve ürün stratejimizle büyümeye devam edip pazar payımızı artırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.”

YORUMLAR