GROHE Türkiye yeni iletişim ajansını seçti

Medyaloji.net » iş dünyası » GROHE Türkiye yeni iletişim ajansını seçti
GROHE Türkiye yeni iletişim ajansını seçti

Markanın yeni dönem stratejik iletişim danışmanlığını üstlenecek ajans belli oldu.

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat markalarından GROHE, Türkiye’deki stratejik iletişim danışmanlığı için farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası markalara entegre pazarlama iletişimi çözümleri sunan Salt İletişim Grup’la anlaştı.

GROHE Türkiye ve Azerbaycan Lideri Serhat Sabaz, işbirliğini, “Salt İletişim Grup ile çalışacağımız için son derece heyecanlıyız. İşimizin temelinde insan ve iletişim var. İşinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın bunun bireylere doğru mecralarda doğru bir şekilde iletilmesi için iyi bir iş ortağına ihtiyacınız var. Gerek tecrübesi gerek geçmiş deneyimleri ve vizyonuyla Salt’ın iletişim çalışmalarımıza yön vermesiyle sektörde adımız daha fazla zikredilecek ve daha fazla insana dokunacağız. Salt gibi güçlü bir iş ortağının tüm iletişim çalışmalarımıza olan katkılarını her anlamda fazlasıyla hissedeceğimize inanıyorum” sözleriyle değerlendirdi.

Salt İletişim Grup, yeni dönemde GROHE’ye stratejik yaklaşım, pazarlama iletişimi, konu ve etkinlik yönetiminin yanı sıra içerik üretimi alanlarında da hizmet verecek.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler