Global Yatırım Holding'te üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Global Yatırım Holding'te üst düzey atama
Global Yatırım Holding'te üst düzey atama

Çeşitli iş kollarında yatırımlarıyla 4 kıta ve 13 ülkede faaliyet gösteren Global Yatırım Holding'in (GYH) yönetim kuruluna bağımsız üye olarak Faik Açıkalın atandı.

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Kutman, “Yönetim kurulumuza yeni katılan değerli iş insanlarımıza hoşgeldiniz diyor, hedeflerimize yürürken bizlere yılların getirmiş olduğu deneyimleri ile her zaman destek olacaklarına inanıyoruz” dedi.‘Bizlere her zaman destek olacaklarına inanıyoruz’Global Yatırım Holding yönetiminin iş dünyasının önemli isimleri ile güçlendiğini ifade eden Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Kutman, “Global Yatırım Holding olarak Türkiye’de kurulup, sektöründe dünyanın en büyüğü olan tek şirketiz.

İş dünyamıza uzun yıllardır önemli katkıları olan değerli iş insanlarımızın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak şirketimize yapacakları katkıları heyecan ile bekliyoruz. Yönetim kurulumuza yeni katılan değerli iş insanlarımıza hoşgeldiniz diyor, hedeflerimize yürürken bizlere yılların getirmiş olduğu deneyimleri ile her zaman destek olacaklarına inanıyoruz” dedi.

YORUMLAR