Getir ve Tottenham Hotspur'dan yeni işbirliği

Medyaloji.net » iş dünyası » Getir ve Tottenham Hotspur'dan yeni işbirliği
Getir ve Tottenham Hotspur'dan yeni işbirliği

Geçtiğimiz ay Premier Lig kulüplerinden Tottenham Hotspur ile sponsorluk anlaşması imzalayarak kulübün global sponsoru olan Getir, işbirliğini bir adım ileriye taşıdı.

Getir, kulübün erkek futbol takımının resmî antrenman forması sponsoru oldu.

Yeni işbirliğinin duyurusu Tottenham Hotspur oyuncularından Dele Alli, Lucas Moura ve Joe Rodon ile kulübün forma ve malzeme sorumlusu Steve Dukes’ın kamera karşısına geçtiği filmle gerçekleştirildi.

Tottenham Hotspur’un ilk resmî antrenman forması sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Getir Birleşik Krallık Genel Müdürü Turancan Salur, sponsorlukları süresince maç günlerinde sadık müşterilerini desteklemek ve topluluktan daha fazla insana ulaşmak için sabırsızlandıklarını söyledi. Salur, sarı-mor renkleriyle Getir isminin stadyumda ve futbolcuların antrenman formalarında yer alacağı bilgisini paylaştı.

Tottenham Hotspur CCO’su Todd Kline ise hem Getir ile kulüp arasındaki işbirliğinin artmasından hem de üç yıl boyunca markanın adını antrenman formalarında taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, stadyumlarında taraftarları eşsiz deneyimlerin ve maç günü etkinliklerinin beklediğini söyledi.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler