Galderma'dan 40'ıncı yılda yeni kurumsal kimlik

Medyaloji.net » iş dünyası » Galderma'dan 40'ıncı yılda yeni kurumsal kimlik
Galderma'dan 40'ıncı yılda yeni kurumsal kimlik

Galderma, 40.yılında yeni kurumsal kimliğini duyurdu.

Dünyanın en büyük bağımsız dermatoloji firması olarak faaliyet gösteren Galderma, kurumsal kimliğini yeniliği ile birleştirerek marka bilinirliğini daha da arttırmayı hedefliyor.

Galderma CEO’su Dr. Flemming Ørnskov, yaptığı açıklamada; “Galderma, dünyanın önde gelen dermatoloji şirketi olma tutkusuyla kurulduğundan bu yana dönüşüm içerisinde. Bu doğrultuda attığımız birçok adım arasında marka kimliğimizi derinlemesine değerlendirdik ve gerçekte kim olduğumuzu yansıtmak için bir yenilemenin gerekliliğini hissettik. Yeni kimliğimiz, hedefimize ulaşmak için gerekenleri dört benzersiz nitelik ve dört taahhüt üzerine inşa etmemizi sağladı. Dermatolojiye tam bağlılığımız, sağlık uzmanları ile güvenilir ortaklığımız, bireysel tüketici ve hasta ihtiyaçlarını karşılamak için gelişmiş marka ve hizmetlerden oluşan geniş portföyümüz ve 40 yıllık yenilikçilik mirasımız bize ışık oldu. Yeni kimliğimiz, varlığımızı ve profilimizi yükseltmek ve bizi güçlü ve enerjik bir Galderma olarak birleştirmek için tasarlandı. Herkesin cildinin benzersiz olduğunun farkındayız ve her birimizin cilt hikayesi farklı. Galderma'da bu farklılıkları kucaklıyoruz ve bunu neden yaptığımızı her gün kendimize hatırlatıyoruz. Her cilt hikayesi için dermatolojiyi ilerletiyor ve bu farkındalık ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan Galderma; Tüketicileri ve hastaları dinleyen, ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutmaya çalışan bir bakış açısıyla, hem dermatoloji mirasını kucaklayan hem de son teknolojide kalmak ve partnerlerini güçlendirmek için yeniliklere ve işbirliğine açık duruşuyla kurumsal kimliğini profesyonel olarak yaptığı her işe entegre ediyor.

YORUMLAR