Friends in PR'dan sektöre merhaba

Medyaloji.net » medya » Friends in PR'dan sektöre merhaba
Friends in PR'dan sektöre merhaba

Aylin Nazlıcan'ın kurduğu Friends in PR faaliyetlerine başladı.

Aylin Nazlıcan tarafından kurulan ve müşterilerine yenilikçi iletişim çözümleri sunmayı amaçlayan Friends in PR faaliyetlerine başladı.

Hizmet yelpazesini geleneksel halkla ilişkiler ve iletişimin ötesine taşıyarak video prodüksiyon, görsel tasarım ve dijital medyaya yönelik hizmetler de sunacak olan Friends in PR; sabit bir ekiple çalışmak yerine projenin niteliği ve büyüklüğüne göre doğru uzmanları bir araya getirecek. Ajans, müşterilerine hızlı, erişilebilir ve verimli çözümler sunmayı hedeflediği bu hizmet anlayışı kapsamında kariyerlerinde daha esnek ve özgür olmak isteyen sektör profesyonellerine de yeni bir alan açma hedefinde.

Uluslararası iş ve projelerdeki deneyimini Türkiye’de faaliyete dökmek istediğini söyleyen Aylin Nazlıcan, Friends in PR’ın kuruluş motivasyonunu şu sözlerle anlattı: “Yaşam ve çalışma şekli son birkaç yılda önemli ölçüde değişti. İnsanlar kalıplaşmış çalışma yöntemlerinden kurtulmak ve becerilerini mevcut yaşam tarzlarına uyacak şekilde göstermek istiyor. İletişim konusunda destek arayanlar da mevcut manzaraya uygun, erişilebilir ve verimli çözümler arıyor. Friends in PR olarak tam bu iki talebe cevap vermeyi hedefliyoruz. Sadece Türkiye odaklı çalışmıyoruz. Türkiye dışında çalışmalar yapan ve iletişim desteği arayan firmalar için de yurtdışı bağlantılarıyla en doğru ve verimli çözümleri sunmayı hedefliyoruz.”

YORUMLAR