Fransız Dünya Devi ‘Air Liquide' Karnaval Marka Ajansı'nı seçti

Medyaloji.net » iş dünyası » Fransız Dünya Devi ‘Air Liquide' Karnaval Marka Ajansı'nı seçti
Fransız Dünya Devi ‘Air Liquide' Karnaval Marka Ajansı'nı seçti

Ulusal ve uluslararası birçok markanın iletişim stratejilerini yöneten ve stratejik iletişim danışmanlığı alanında entegre çözümler sunan Karnaval Marka Ajansı, yeni markaları ile büyümeye devam ediyor.

Ajans son olarak sanayi ve sağlık gazları, teknoloji ve hizmetlerinde dünya lideri Air Liquide’i bünyesine kattı. Fransız dünya devi Air Liquide, 73 ülkede otomotiv, makina endüstrisi, gıda, inşaat, metalurji ve demir çeliğe kadar birçok sektöre gaz ve ekipman hizmeti sunarken, hidrojen ve yeşil enerji yatırımları ile de adından söz etiriyor.

Genç ve dinamik ekibi ile bu yıl 9. yaşını kutlayan Karnaval Marka Ajans’ı ilk günkü heyecanla yoluna devam ediyor. Birçok farklı sektörden geniş bir müşteri portföyüne sahip olan ajans; Silverline Ankastre, Cotton Box, Yamaha Motor, Türkkep, Özka Lastik, DJI, Kempinski Residences Balmumcu, Swissotel Residences Çeşme, Doruk Un, Storks, Saray Alüminyum, Bursa Kebap Evi, İşbir Yatak, Sert Yapı ve RG Gayrimenkul, BN Otel ve GKN Kargo gibi markalara stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.  Markalara, medya iletişimi, kriz iletişimi, etkinlik yönetimi, stratejik medya ilişkileri yönetimi, lider iletişimi, konu & gündem yönetimi, sosyal sorumluluk ve pazarlama iletişimi alanlarında çözümler sunan Karnaval Marka Ajansı, ekip ruhu, yaratıcılığı ve dinamizmi ile yaratıcı projelere imza atmaya ve müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.

YORUMLAR
En çok okunan haberler