Fellas'a yeni CMO

Medyaloji.net » iş dünyası » Fellas'a yeni CMO
Fellas'a yeni CMO

Türkiye ve global pazarlarda markalaşma ve büyüme vizyonu doğrultusunda yönetim kadrosunu güçlendiren Fellas'ta CMO (Chief Marketing Officer) pozisyonuna Tunahan Kafa atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kazandığı bursla Amerika’da Harvard Professional Development Programı’na katılan Tunahan Kafa, profesyonel kariyerine telekomünikasyon sektöründe başladı; ardından P&G, Tadım ve Unilever gibi çok uluslu FMCG şirketlerinde bölgesel ve global pozisyonlarda görev aldı.

Markaların Orta Asya, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere yeni pazarlara giriş stratejilerine liderlik eden Kafa, pazarların ihtiyaçlarına göre yeni marka oluşturma, konumlandırma stratejileri ve kategorileri büyütmek için birçok başarılı pazarlama çalışmasına imza attı. Kız Gibi, Prematüre Gücü, Okula Devam gibi ödüllü projeleri hayata geçirdi.

Son olarak Nivogo Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tunahan Kafa, yeni dönemde Fellas CMO’su olarak markanın pazarlama faaliyetlerine liderlik edecek.

YORUMLAR