Felis Ödülleri 2022'de ilk gece sona erdi!

Medyaloji.net » ödül/başarı » Felis Ödülleri 2022'de ilk gece sona erdi!
Felis Ödülleri 2022'de ilk gece sona erdi!

17. Felis Ödülleri'nde dokuz bölümde kazananlar ödüllerine kavuştu.

Bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen Felis Ödülleri’nde ilk gece geride kaldı. Simge Fıstıkoğlu’nun sunumuyla Zorlu PSM’de düzenlenen ödül töreninde Craft Felis, Data Felis, E-commerce Felis, Media Felis, PR Felis, Social Responsibility & Sustainability Felis, Film Felis, Integrated Felis ve Curious Felis Yaratıcı Strateji Bölümü’nde ödüller sahiplerini buldu.

Felis Ödül Töreni, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Felis’e bu yıl 4 bin 678 başvuru gerçekleştiğini belirten Özkan, en hareketli bölümün 574 başvuruyla Craft Felis olduğunu söyledi. Lansmanı bu yıl yapılan Azerbaycan Felis’in yüzlerce başvuruya ulaştığını da ekledi.

Büyük Ödüller ve Jüri Özel Ödülleri

Felis Ödülleri’nin ilk gecesinde 142 Felis, 221 Başarı Ödülü ve 8 Büyük Ödül takdim edildi. Craft Felis Büyük Ödülü’ne Ogilvy İstanbul’un The Others için hayata geçirdiği Hiç Olmamış Gibi Aşık Ol kampanyası, Media Felis Büyük Ödülü’ne Magnum’un MullenLowe Istanbul ve PHD Turkey imzalı Mini Haz Arası projesi layık görüldü. Social Responsibility & Sustainability Felis’te ise bir istisna yaşandı ve Büyük Ödül iki kampanyaya birden verildi. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu için hayata geçirdiği Ayıp Aranıyor işiyle VMLY&R, Domestos için hazırladığı Domestos Okul Hijyen Programı ile Zon Project Management ödüle layık görülen ajanslar oldu. Curious Felis Yaratıcı Strateji Bölümü’nde ise aRthuR İstanbul, Penti için hayata geçirdiği Gayet Normal kampanyasıyla Büyük Ödül’ü kucakladı.

Film Felis’te Büyük Ödül’e uzanan ajans Tat Gıda için hazırladığı Tat Hazır Tabak çalışmasıyla Havas Turkey oldu. Integrated Felis’te Büyük Ödül, Netflix için hazırladığı Uysallar kampanyasıyla Tribal Worldwide Istanbul’un, Healthcare & Wellness Felis’te ise iyzico için hazırladığı İyiliğe Katıl – Sevgililer Günü kampanyasıyla Punch BBDO’nun oldu.

Curious Felis Yaratıcı Strateji Bölümü’nde Concept’in A101 için hayata geçirdiği Büyük Olduğu İçin Ucuz, Ucuz Olduğu İçin Büyük kampanyası En İyi Vaka Yazımı Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Film Felis’te ise Boyner’in aRthuR İstanbul imzalı Türkiye’de Kadın Olmak projesi Jüri Özel Ödülü’nü kucakladı. Gecede aRthuR İstanbul ekibi aynı zamanda Yılın Strateji Ekibi olarak onurlandırıldı.

Felis Ödülleri’nde Yılın Ajansları ve diğer bölümlerin kazananları yarın gece yine Zorlu PSM’de gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.

YORUMLAR