‘EY Yılın Girişimcisi'ne son başvuru tarihi 15 Mart

Medyaloji.net » iş dünyası » ‘EY Yılın Girişimcisi'ne son başvuru tarihi 15 Mart
‘EY Yılın Girişimcisi'ne son başvuru tarihi 15 Mart

Başvurular online olarak web site üzerinden yapılabilecek.

Girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ve Türkiye’de bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘EY Yılın Girişimcisi’ programında ‘Yılın Girişimcisi’, ‘Yılın Kadın Girişimcisi’ ve ‘Yılın Start-up Şirketi’ kategorilerinde başvurular alınmaya başladı. Programa başvurular 15 Mart 2020 tarihine kadar www.eoy.ey.com/home  web adresinden online olarak yapılabilecek.

Uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi EY (Ernst & Young) tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ve girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ‘EY Entrepreneur Of The Year - Yılın Girişimcisi’ yarışmasının Türkiye programı başvuruları başladı. Dünya genelinde 60’dan fazla ülkede 145 şehirde düzenlenen ödül programı için son başvuru tarihi 15 Mart 2020 olarak açıklandı.

Bugüne kadar dünya çapında girişimcilerin ödüllendirildiği programın Türkiye finalisti, Haziran 2020’de Monako’da düzenlenecek ‘EY Dünya Yılın Girişimcisi - World Entrepreneur Of The Year’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak. Türkiye’de bu yıl 12’ncisi düzenlenen Program için başvurular eoy.ey.com/home web adresinden online olarak yapılıyor.

Ödül Kriterleri

Yılın Girişimcisi Ödülü için adaylarda şu özellikler aranacak:

- Türkiye’de en az iki yıldır faaliyet göstermesi
- 100 milyon TL’nin üzerinde ciroya sahip olması
- Aday olacak girişimcinin, şirketin performans ve gelişiminde imzası bulunan kurucu ve/veya aynı şirketin üst yönetiminde sorumluluk sahibi olan bir yönetici olması
- Son 3 yılda finansal performans anlamında yükselen bir grafik izliyor olması

YORUMLAR