Exelon yeni yatırım müdürünü atadı

Medyaloji.net » iş dünyası » Exelon yeni yatırım müdürünü atadı
Exelon yeni yatırım müdürünü atadı

Önde gelen bir kamu hizmeti şirketi olan Exelon Corporation, firmanın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Baş Yatırım Sorumlusu Doug Brown'ın emekli olduğunu duyurdu.

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, halen Exelon'da Yatırım Stratejisi ve Kamu Piyasaları Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Jessica Hart, emeklilik ve çalışanlara sağlanan faydalar da dahil olmak üzere şirketin kapsamlı yatırım portföyünü denetleyecek.

Kasım 2009'dan bu yana Exelon'da görev yapan Brown, birden fazla tröstte toplam 52 milyar dolarlık varlığı yönetti. Görev süresi boyunca 30 milyar dolarlık yatırım getirisi, yetersiz kaynaklara sahip toplulukları destekleyen ve yatırım yönetiminde çeşitliliği teşvik eden girişimlerin başlatılması gibi önemli başarılara imza attı.

Brown'ın kariyeri, varlık yönetimi alanındaki etkisini yansıtan çok sayıda ödül ve yönetim kurulu üyeliği ile öne çıkmıştır.

Hart, yeni görevine varlık tahsisi ve portföy oluşturma alanındaki geçmişinin yanı sıra Northern Trust Asset Management'ta çalıştığı dönemden gelen çeşitlilik girişimleri konusundaki deneyimini de getiriyor. Hart'ın terfisi, emeklilik varlıkları konusunda danışmanlık ve bir yönetici çeşitliliği durum tespiti çerçevesi geliştirmeyi de içeren bir kariyerin ardından geldi.

Bir Fortune 250 şirketi olan Exelon, ülkenin en büyük kamu hizmeti şirketidir ve altı düzenlenmiş kamu hizmeti aracılığıyla 10,5 milyondan fazla müşteriye hizmet vermektedir. Şirket, toplum desteğine, güvenilir enerji dağıtımına ve işgücü gelişimine olan bağlılığıyla bilinmektedir.

YORUMLAR