Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan Kanal D'ye ödül yağmuru

Medyaloji.net » ödül/başarı » Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan Kanal D'ye ödül yağmuru
Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan Kanal D'ye ödül yağmuru

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın bu yıl 12'incisini düzenlediği 'Yılın En İyileri Ödül Töreni' önceki akşam yapıldı.

Törene katılan pek çok isim ödüllerini alırken, gece önemli ve anlamlı buluşmalara da sahne oldu.

Ödül töreninde bu yıl da müzik, tiyatro, sinema, TV, spor, sahne ve iş dünyasının 'En'leri, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın yaptığı anketlerle belirlendi. Kanal D geceden üç ödülle ayrılırken, Kanal D ekran yüzleri de gecede ödüllere layık görüldü.

'Yılın En İyi Polisiye Dizisi' ödülünü Arka Sokaklar aldı. Canlandırdığı Rıza Baba karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran usta oyuncu Zafer Ergin ise 'Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

'Yılın En Başarılı Müzik Programı' ödülünü, Şarkılar Bizi Söyler programı adına Hüsnü Şenlendirici aldı. Ödülü almak üzere sahneye çıkan usta isim, gelecek yıl yapılacak olan ödül töreninde satılmak üzere klarnetini bağışladığını söyledi. Ayrıca 'Yılın En İyi Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı' ödülü de yine program sunucularından Hakan Altun’a verildi.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, geceden üç ödülle ayrıldı. Yapım, 'En İyi Tv Dizi' ödülünün sahibi oldu. Başarılı oyuncular Kaan Urgancıoğlu ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Pınar Deniz ise ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerini aldı. Geceye birlikte giden iki oyuncu, yaptıkları konuşmada keyifle çalıştıkları dizi ile bu ödülleri almaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Bu ödülle birlikte hem Yargı hem Kaan Urgancıoğlu hem de Pınar Deniz, bir ay içinde üçüncü ödüllerinin sahibi oldular.

 

YORUMLAR