Doğuş Çay'a ‘Tarımda Fark Yaratan Şirket' Ödülü

Medyaloji.net » iş dünyası » Doğuş Çay'a ‘Tarımda Fark Yaratan Şirket' Ödülü
Doğuş Çay'a ‘Tarımda Fark Yaratan Şirket' Ödülü

‘Tarımın Yeni Yüzyılı Programı ve Üretime Gönül Verenler Ödül Töreni'nde Doğuş Çay ‘Tarımda Fark Yaratan Şirketler' ödülüne layık görüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği ile Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenen, Türkiye’nin her bölgesinden başarılı çiftçi ve tarıma değer katan kuruluşların ödüllendirildiği ‘Tarımın Yeni Yüzyılı Programı ve Üretime Gönül Verenler Ödül Töreni’ Adana’da gerçekleştirildi. Törende, hayata geçirdiği ve topluma değer katan başarılı uygulama ve projeleriyle Doğuş Çay, ‘Tarımda Fark Yaratan Şirket’ ödülüne layık görüldü. Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı ödülü Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin’ten aldı.

‘Tarımın Yeni Yüzyılı Programı ve Üretime Gönül Verenler Ödül Töreni’nin açılış konuşmaları Refleks Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Uluğtürkan ve Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak tarafından gerçekleştirildi.

Doğuş Çay’ın, ‘Tarımda Fark Yaratan Şirketler’ ödülü almasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, “Bu değerli ödüle Afyon’da hayata geçirdiğimiz çalışmalar neticesinde layık görüldük. Doğuş Afyon Şeker Fabrikası olarak Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi, çevre ilçeler ve köylerde kıraç tarım arazileri sulu tarıma dönüştürmek üzere arazi alımı yapıyoruz. Araziler metrekare olarak küçük olduğu için bölge üreticileri yatırım masraflarını karşılamakta sıkıntı yaşıyorlar. Bu nedenle bütün yatırım maliyetini karşılayarak bölge üreticilerinin kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Üreticilerimizi sürekli destekliyor, daima yanlarında yer alıyoruz. Ülkemizde tarımın ve çiftçilerimizin gelişimine elimizden geldiğince büyük katkı sunuyoruz” dedi.

 
 
 

YORUMLAR