Demant Türkiye'de atama gerçekleşti

Medyaloji.net » iş dünyası » Demant Türkiye'de atama gerçekleşti
Demant Türkiye'de atama gerçekleşti

Demant Türkiye ve İdis Türkiye'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Filiz Güvenç, İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesinin yeni Genel Müdürü oldu.

Bu atamayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Demant Türkiye Genel Müdürlüğüne Tayfun Kökçü, İdis Türkiye Genel Müdürlüğüne ise Barış Nargileci atandı. 

Demant Türkiye ve İdis Türkiye’nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Filiz Güvenç, İspanya ve Portekiz ülkelerini kapsayan Demant İberica Bölgesinin yeni Genel Müdürü oldu. Bu atamayla birlikte şirket, Demant Türkiye ve İdis Türkiye olarak iki ayrı şirket halinde faaliyetlerini devam ettirme kararı aldı. Demant Türkiye Genel Müdürlüğüne Tayfun Kökçü, İdis Türkiye Genel Müdürlüğüne ise Barış Nargileci atandı. İşitme sağlığı çözümleri ve akıllı ses teknolojileri ile işitme kaybı olan kişilerin dünyayla ve çevreleriyle bağlantı ve iletişim kurmalarına yardımcı olan ürün ve hizmetler sunan küresel işitme sağlığı lideri Demant Grup bünyesinde, global çapta ve Türkiye’de üst düzey atamalar gerçekleşti.

YORUMLAR