Dans+1'den renkli performans

Medyaloji.net » iş dünyası » Dans+1'den renkli performans
 Dans+1'den renkli performans

Dans+1 başarılı performansıyla Fenerbahçe BEKO–CSKA Moskova karşılaşmasına renk kattı

Hilton İstanbul Bomonti ve Down Sendromu Derneği’nin ortaklaşa çalışmaları ile kurulan Dans +1 grubu, dün gece gerçekleşen Fenerbahçe BEKO–CSKA Moskova karşılaşmasına dans figürleriyle renk kattı. Heyecanlı karşılamanın devre arasında sahne alan grup, sergilediği başarılı salsa performansı ile seyircilerden tam not aldı.

Down sendromlu gençlerin toplumun pek çok alanında olduğu gibi sanatsal faaliyetlerde de ne denli başarılı olabileceklerini göstermek amacıyla kurulan DSD Dans+1 by Hilton Bomonti Grubu, etkinliklere eğlence katmaya devam ediyor. Son olarak dün gece Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen Fenerbahçe BEKO–CSKA Moskova karşılaşmasında sahne alan grup, devre arasını, salsa dans performansı eşliğinde verdiği farkındalık mesajı ile taçlandırdı.

DSD Dans+1 by Hilton Bomonti Grubu, 2016 yılında Hilton İstanbul Bomonti ve Down Sendromu Derneği’nin ortaklaşa çalışmaları ile kuruldu. O günden bu yana uzman eğitmenlerden dans dersleri alan ve Down sendromlu 8 gençten oluşan Dans+1, özel etkinliklerin aranılan performans grubu olma yolunda hızla ilerliyor.

YORUMLAR