Dagi'nin yeni reklam yüzü Birce Akalay

Medyaloji.net » medya » Dagi'nin yeni reklam yüzü Birce Akalay
Dagi'nin yeni reklam yüzü Birce Akalay

Dagi, 2022-23 sonbahar-kış koleksiyonunu Birce Akalay ile tanıtıyor.

Dagi, yeni dönem reklam yüzü olarak Birce Akalay’la anlaştı. Marka, Akalay’ın 2022-23 sonbahar-kış koleksiyonundan parçalarla kamera karşısına geçtiği yeni reklam filmiyle rahatlıkla şıklığın bir arada olabileceğini göstermeyi hedefliyor.

Filmde pijamadan ev giyimine, spor kıyafetlerinden iç giyime uzanan koleksiyondaki parçaları küçük dokunuşlarla her ortama uygun hâle getiren Birce Akalay, Dagi’yle işbirliğini, “Her an her yerde kendim olmak, rahat hissetmek ve bunu yaparken de elbette şık görünmek istiyorum. Dagi bu anlamda bana iyi hissettiren bir marka. Birlikte, günün her saati şık olunabileceğini, içimizden geldiği gibi yaşamanın güzelliğini anlatıyoruz” sözleriyle anlattı.

Dagi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Roda Palaoğlu ise şunları söyledi: “Dagi ‘içinden geldiği gibi’ giyinmek isteyenlere hem rahatlık hem şıklık vadediyor. Günün her saati rahatlığından ve şıklığından ödün vermeyen, trendlerden vazgeçmeyenler için hazırladığımız koleksiyonu tanıtacağımız reklam fikri ortaya çıktığında hepimizin aklına tereddütsüz Birce’nin adı geldi. Birce’nin kendine has tarzı Dagi’ye çok yakıştı.”

YORUMLAR