Çözümevi'nin Genel Müdürü Gökhan Arıksoy oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Çözümevi'nin Genel Müdürü Gökhan Arıksoy oldu
Çözümevi'nin Genel Müdürü Gökhan Arıksoy oldu

Gökhan Arıksoy, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Çözümevi'ne genel müdür olarak atandı.

Gökhan Arıksoy, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Çözümevi'ne genel müdür olarak atandı. Bugüne kadar Türkiye ve yurt dışında farklı şirketlerde pek çok kritik pozisyonda rol alan Arıksoy, "Türkiye'nin yanı sıra, bölgemizde de danışmanlık hizmetleri ve yazılım alanlarında en önemli oyunculardan biri olmak istiyoruz" dedi.

Bilgi Teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren Çözümevi, yönetiminde üst düzey bir atama gerçekleştirdiğini duyurdu. Kurumsal kaynak planlama, bulut teknolojileri, iş analitikleri ve yapay zeka gibi akıllı kurumsal teknoloji çözümleri sunan Çözümevi'nin yeni Genel Müdürü Gökhan Arıksoy oldu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çözümevi Genel Müdürü Gökhan Arıksoy, "Çözümevi, kurulduğu 1997 yılından bugüne Türkiye'de 300'den fazla kurumun dijital dönüşümüne eşlik etti. Sunduğu teknoloji ve danışmanlık hizmetleriyle 500'den fazla projeye hem SAP ve OpenText ile olan iş ortaklıkları hem de kendi geliştirdiği ürünlerle katkıda bulundu. Önümüzdeki dönemde, bu katkıyı daha da artırmak, Türkiye'nin yanı sıra bölgemizde de danışmanlık hizmetleri ve yazılım alanlarındaki en önemli oyunculardan biri olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR