CnnTürk'te Cem Seymen 'A'dan Z'ye' programını bıraktı!

Medyaloji.net » televizyon » CnnTürk'te Cem Seymen 'A'dan Z'ye' programını bıraktı!
CnnTürk'te Cem Seymen 'A'dan Z'ye' programını bıraktı!

CNN Türk'te sabah saatlerinde yayınlanan 'A'dan Z'ye' programının sunucusu Cem Seymen, kişisel Instagram hesabında kendi isteğiyle bu görevden ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Reklam Grup Başkanı Didem Erdölen’le yolların ayrıldığı kurumdan bugün yine bir ayrılık haberi geldi.

Medyaradar’a gelen bilgilere göre; kuruluşundan itibaren kurum bünyesinde yer alan program müdürü Mutlu Hesapçı kanal ile yollarını ayırdı.

Hesapçı ayrıca EKOTÜRK’te ekrana gelen Boy Aynası ve Kültür Sanat Ekranı isimli programları hazırlayıp sunmuştu.

2002 yılında medyaya adım atan Mutlu Hesapçı, Skytürk, Tv8, Habertürk, A haber tv kanallarında muhabir-editör-yapımcı olarak çalıştı ve değişik projelerde yer aldı. Türkiye’nin çok iyi bilinen starları Nükhet Duru, Şevval Sam, Oktay Kaynarca, Zara, Emel Müftüoğlu, Yeşim Salkım, Saba Tümer gibi isimleriyle birlikte tv projelerinde görev yaptı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sevgili dostlarım. Sabah başladığım A’dan Z’ye haber programımı kendime göre önemli gördüğüm sebeplerle ve tamamen kendi isteğimle bıraktım. Yönetimle görüştüm ve dostluk çerçevesi içinde isteğimi anlayışla karşıladılar. Ekip olarak çok uğraştık, iyi niyetle çok gayret gösterdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma minnettarım. Program iyice oturmaya başlamıştı ve ratingler de iyi gidiyordu. Ben burada sayamayacağım kadar çok sebeple haberin içinde olmak istemedim. Lütfen bana kızmayın. Anlayışınızı rica ederim. CNN Türk’e bana verdiği fırsat için de teşekkürü borç bilirim. Son yayınım Cuma günü olacak. 4 gün daha beraberiz. Yolumuz açık olsun. Herkese sevgiler. Cem

cemseymen (@cemseymen)'in paylaştığı bir gönderi ()

YORUMLAR
En çok okunan haberler