Cartoon Network ve Ceza’dan iş birliği

Medyaloji.net » reklam » Cartoon Network ve Ceza’dan iş birliği
Cartoon Network ve Ceza’dan iş birliği

Ceza, Cartoon Network için stüdyoda.

Çizgi film kanalı Cartoon Network ile güçlerini birleştiren Ceza, kanalın imaj kampanyası “Yeni Cartoon Network’ü denediniz mi?” için stüdyoya girdi.

Ceza, kampanya kapsamında hazırlanan yeni YouTube serisinde çocukları “Çizgi Film Gurmeleri” olarak konumlandıran Cartoon Network’ün yenilenen dünyasını rap şarkısıyla anlattı. 

Çocuklar için bir rap şarkısı yapmanın hayali olduğunu söyleyen Ceza, “Cartoon Network ile ‘Yeni Cartoon Network’ü denediniz mi?’ isimli imaj kampanyası için bir araya geldik. Yeni imaj kampanyası için çocukları ‘gurme’ olarak konumlayan Cartoon Network, en iyi çizgi filmi konusunda uzman olan çocukları anlatmak ve çizgi film gurmelerine seslenmek için bir rap şarkısı yapmak istediğini söyledi. Ben de uzun zamandır çocuklar için bir şarkı yapmak istiyordum. Bu sebeple işbirliğimiz bir hayal ortaklığına dönüştü” dedi.

Çocukların şarkıda kendilerini bulacaklarını belirten Ceza, “Ritmi ve sözleriyle çocukların dünyasını çok iyi anlattığımıza inanıyorum, bu yüzden de şarkıyı çok seveceklerine eminim” diye konuştu.

Bir çocuk kanalı olarak, işbirliklerinde çocuklara ilham verecek isimlerle bir araya gelmeyi önemsediklerini söyleyen WarnerMedia Türkiye ve Ortadoğu Pazarlama, Dijital ve PR Direktörü Esti Pekdemir, “Çocukların son zamanlarda rap müziğe olan ilgisinin artmasıyla biz de bir rap şarkısını kampanyamıza dahil etmek istedik ve aklımıza gelen ilk isim, çocukların da severek dinlediği Ceza oldu. Ayrıca Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından Şeref Diploması ve Fair Play ödülüne layık görülen ilk müzisyen olan ve hem kariyeri hem de karakteriyle övgü alan sanatçı Ceza ile bir araya gelmek bizim için çok kıymetli.” dedi.

“Çizgi Film Gurmeleri” şarkısının Cartoon Network’ün yenilenen renkli dünyasını en iyi şekilde anlattığını belirten Pekdemir, “Bize göre, çocuklar çizgi filmlerin gurmesi, yani çizgi filmleri en iyi anlayan uzmanlar. Bu bakış açımızı “Yeni Cartoon Network’ü denediniz mi?” isimli imaj kampanyamızla anlatmak istedik. Aslında bu kampanyada her biri birer gurme olan çocuklara kanalımızdaki yenilikleri denettirmek daha doğrusu tattırmak istiyoruz. Bu içgörüyle çıktığımız yolda ortaya çıkan Çizgi Film Gurmeleri şarkısı çocukların uzmanlığını ve renkli dünyasını çok iyi yansıtıyor.” diye konuştu.

Şarkıyı duyar duymaz çok sevdiklerini belirten Pekdemir, “Şarkı, sözleri ve ritmiyle hemen aklımıza kazındı. Çocukların da çok seveceğine eminim, özellikle Ceza’nın ustalıkla söylediği hızlı bölümleri nasıl söyleyeceklerini çok merak ediyorum.” dedi.

YORUMLAR