Burger King’den Whopper yüzüklü Onur Ayı kutlaması

Medyaloji.net » reklam » Burger King’den Whopper yüzüklü Onur Ayı kutlaması
Burger King’den Whopper yüzüklü Onur Ayı kutlaması

Markadan eşcinsel çiftin mutluluğunu taçlandıran bir kampanya.

Burger King Almanya bu yıl Onur Ayı kutlamalarına bir çift yüzükle katılıyor. Yüzükleri bu kadar özel kılansa, yüzeylerinde bulunan elmasların Whopper‘dan yapılması.

Evlilik arifesindeki Dima ve Alvar çiftine güzel bir hediye verme niyetindeki Burger King, yaşadıkları ülkede evlenmeleri mümkün olmayan eşcinsel çifti Almanya’da ağırladı. Markanın yanarak kömürleşen Whopper’lardan elde edilen elmaslarla süslediği yüzükler de evlenmeleriyle birlikte Dima ve Alvar’ın parmaklarındaki yerini aldı.

Burger King müşterilerinin her ülkede Whopper’larını nasıl yiyeceklerini (soğansız ya da ekstra peynirli gibi) seçme hakkına sahip olduklarını söyleyen Burger King Almanya Pazarlama Direktörü Klaus Schmäing, “Dima ve Alvar ile birlikte, her insanın özgürce karar verme şansına sahip olması gerektiğini göstermek istedik. Özellikle de söz konusu aşk olunca.” dedi.

Dima ve Alvar’ın mutluluğuna tanık olduğumuz filmin yanı sıra marka Berlin’deki belirli restoranlarda gökkuşağı renklerinde taçlar dağıtıyor. Köln’de 7 Temmuz’da düzenlenecek Christopher Street Day kutlamalarının sponsorluğunu da üstlenen marka, “Nasıl istersen öyle yap” mesajını daha fazla insana ulaştırmak adına influencer’larla da işbirliği yapıyor. 

YORUMLAR