BABA Digital Agency yeni nesil influencer ajansı olarak hizmet vermeye başladı!

Medyaloji.net » medya » BABA Digital Agency yeni nesil influencer ajansı olarak hizmet vermeye başladı!
BABA Digital Agency yeni nesil influencer ajansı olarak hizmet vermeye başladı!

Influencer marketing alanında çalışmalar yapan BABA Digital Agency, yeni nesil bir influencer ajansı olarak hizmet vermeye başladı.

BABA Digital Agency, her zaman yenilikçi anlayışla ilerleyen ve dijital medyanın kreatif yönüne odaklanan, yeni nesil bir influencer ajansı olarak hizmet vermektedir. Disiplinlerarası bakış açısıyla, sosyal medya ve dijital medya kanallarında kalite ve yaratıcılığı sunmayı hedefleyen BABA Digital Agency, aynı zamanda sürecin mutfağında doğru marka ve doğru içerik üreticisini bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Yeni medya kanallarının tüm imkanlarını kullanarak digital marketing için önemli olan adımları dinamik, vizyoner ve yaratıcı ekibiyle birlikte atmakta ve içerik üreticilerinin güçlü yönlerini ortaya çıkarmaktadır. Sosyal medyanın gücünü en iyi şekilde kullanarak markaların hedef kitlesine değer katmayı hedeflemektedir.

BABA Digital Agency, markalar için sunduğu hizmetler aşağıdaki gibidir:

1.      Influencer marketing: Sizin markanıza ve tarzınıza uygun olduğunu düşündüğümüz ajansımıza bağlı influencer ekip arkadaşlarımızın portfolyolarını olumlu dönüşünüz durumunda tarafınıza iletebilir.

2.      İçerik üretimi ve pazarlama: Hedef kitlenizin ilgisini çekecek ve markanızı en iyi şekilde temsil edecek özgün içerikler üretir. Görsel tasarım, metin yazımı, fotoğraf ve video prodüksiyonu gibi çeşitli içerik türlerini kullanarak marka tarzınıza uygun bir proje planlayabilir.

3.      Sosyal medya tanıtımı: İçerik üreticileriyle birlikte markanız için üretilen içeriği sosyal medya platformlarında etkileşimli ve dikkat çekici şekilde sunar. Markanızın görünürlüğünü artırmayı hedefler.

4.      Etkileşim ve analiz yönetimi: Proje kapsamındaki içeriğin paylaşımını yönetir ve takip ederiz. İşbirliği projemizin performansını izler ve size rapor sunar. Reklam bütçenizi en iyi şekilde kullanarak maksimum geri dönüş elde etmenizi sağlar.”

YORUMLAR