Avlu'da Dizinin kilit ismi ayrılıyor

Medyaloji.net » medya » Avlu'da Dizinin kilit ismi ayrılıyor
Avlu'da Dizinin kilit ismi ayrılıyor

Star TV'de ikinci sezonunu geçiren Avlu'dan ayrılık haberleri gelmeye devam ederken, son olarak sevilen bir ismin de diziden apar topar ayrılacağı öğrenildi.

 Sezon finaline sayılı bölümler kala Avlu dizisinin kadrosunda değişiklikler yapılmaya devam ediyor. 19 Eylül 2019 günü yeni sezona bomba gibi girmek isteyen yapımcılar, oyuncuları revize ederek farklı bir heyecan arayışı içine girdi. Son olarak ise önümüzdeki bölümlerde diziden sevilen bir gardiyanın daha ayrılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda, başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin bulunduğu dizinin sevilen gardiyanlarından olan Murat karakterine hayat veren Kenan Ece'nin 39. bölümle diziden ayrılacağı öğrenilmişti. Dizide İpek karakterine hayat veren Nurhak Mine Söz de, oyuncular listesinden silinmişti.

Son olarak, dizide canlandırdığı Özlem karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Onuryay Evrentan'ın kadrodan ayrılacağı öğrenildi. Senaryo gereği Özlem başka hapishaneye atanacak. Ayrıca ünlü ismin 40. bölümden sonra dizide olmayacağı söylentiler arasında yer aldı

Peki Onuryay Evrentan kimdir?

1974 doğumlu oyuncu Onuryay Evren Tan aslen Ankaralıdır. Babası İmar İskan Bakanlığında Genel Müdürlük yapmıştır. Annesi ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Müdür Muavini olarak çalışmıştır.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Okula başladığında TRT ekranlarında bir dizide rol almıştır. Tiyatro eğitimi için ara verdiği Hacettepe Üniversitesinde biyoloji eğitimini daha sonra tamamlamıştır.

Eşi Mehmet Ali Atasalihi İktisat mezunu, bir lojistik firmasında çalışmaktadır. Evrentan bugüne kadar Tersine Akan Nehir, Benimle Evlenir Misin?, En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar, Pembe Patikler, Baba, Bir İstanbul Masalı...

Hırsız Var, Organize İşler, Sensiz Olmuyor, Hokkabaz, Kısık Ateşte 15 Dakika, Sağır Oda, Oyun Bitti, Parmaklıklar Ardında, Gölgesizler, Bir Çocuk Sevdim, Halam Geldi, Yasak, Ekonomi Tıkırında, Güvenlik, Emanet, Çanakkale YÜzyıl Mühür gibi projelerde rol almıştır.

Avlu dizisinin konusu: Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

Öte yandan, Limon Film’in Avlu dizisine üçüncü sezonda yeni oyuncular ekleyeceği öğrenildi. İkinci sezonda diziye dahil olan Ertan Saban ve Ushan Çakır gibi isimler senaryoda büyük bir rol üstlenirken, 3. sezona yeni isimlerin damga vurması bekleniyor.

 

YORUMLAR