Audioteka'dan Club Total üyelerine avantajlı fırsat!

Medyaloji.net » reklam » Audioteka'dan Club Total üyelerine avantajlı fırsat!
Audioteka'dan Club Total üyelerine avantajlı fırsat!

Audioteka, Club TOTAL üyelerine özel bir kampanya düzenliyor

Audioteka, Club TOTAL üyelerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar Club TOTAL üyeleri Audioteka mobil uygulamasında 19,90 TL tutarındaki 1 aylık üyeliğe, 1 aylık üyelik de hediye kazanıyor.

Türkiye'nin önde gelen sesli kitap girişimi Audioteka, Total İstasyonları işbirliği ile Club TOTAL üyelerine özel, avantajlı bir kampanya başlattı. Kampanya ile Club TOTAL üyeleri bir aylık Audioteka üyeliğine bir aylık da ücretsiz üyelik kazanıyor. 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında TOTAL İstasyonları mobil uygulaması üzerinden kampanya kodunu alan tüm Club TOTAL üyeleri, Audioteka mobil uygulaması üzerinden kodlarını tanımlayarak 19,90 TL karşılığında 2 aylık abonelik hakkı elde edecek.

15 farklı kategoride binlerce sesli kitap

Türkiye'de Can Yayınları, Kırmızı Kedi Yayınevi, Destek Yayınları, Doğan Egmont, Altın Kitaplar, Timaş Yayınları gibi 20'yi aşkın önemli yayıneviyle işbirliği bulunan Audioteka, hem Türk hem dünya klasiklerini kapsayan edebiyat kategorisinden kişisel gelişime, çocuk kitaplarından bilim tekniğe, sesli radyo tiyatrosundan felsefeye, yaklaşık 15 farklı kategoride sesli kitap koleksiyonuna sahip.

Audioteka platformunda sesli kitapların yanı sıra kısa hikayeler, podcastler, Audioteka Superproduction yani çok sesli, efektli ve müzikli seri diziler ya da hikayeler de bulunuyor.

YORUMLAR