Atv'den şoke eden karar! O dizi bitiyor

Medyaloji.net » televizyon » Atv'den şoke eden karar! O dizi bitiyor
Atv'den şoke eden karar! O dizi bitiyor

atv'nin üçüncü sezonuyla ekrana gelen sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz final yapıyor.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Ali Ersan Duru’nun yer aldığı, yönetmenliğini Murat Onbul ve Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği Sinegraf Film - Osman Sınav imzalı dizi 64.bölümüyle ekrana veda ediyor.

Bu hafta 61.bölümüyle ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz, final bölümüyle 13 Kasım Çarşamba atv’de olacak. Sen Anlat Karadeniz'in yerine çarşamba günü Kuruluş Osman dizisi yayınlanacak.

Dizinin final haberini Milliyet'in usta yazarı Ali Eyüboğlu köşesinden duyurdu. İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

ATV’nin, ilk bölümün ekrana geldiği 24 Ocak 2018’den bu sezon başına kadar, çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ sevenlerini üzecek bir haberim var.

İlk bölümünden itibaren Trabzon’da çekilen dizinin yapımcılığının yanı sıra yazanı ve yönetenlerinden biri olan Osman Sınav’a sordum ‘Sen Anlat Karadeniz’in akıbetini...

Çünkü İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerini paylaştığı projenin geleceğine dair televizyon dünyasında birçok söylenti söz konusuydu.

Sınav, dizinin 64’üncü bölümle ‘final’ yapıp, ATV seyircisine veda edeceğini açıkladı.

Sınav, ATV’ye çekeceği yeni dizi üzerinde çalıştıklarını, henüz cast aşamasına gelmediklerini de söyledi.

Bir bilgi daha vereyim. ATV, ‘Sen Anlat Karadeniz’in ardından çarşamba akşamlarına TRT1’den bu sezon transfer ettiği ‘Kuruluş: Osman’ dizisini koyacak. 

YORUMLAR
En çok okunan haberler