Architecht'e 4 yeni Genel Müdür Yardımcısı atandı

Medyaloji.net » iş dünyası » Architecht'e 4 yeni Genel Müdür Yardımcısı atandı
Architecht'e 4 yeni Genel Müdür Yardımcısı atandı

Architecht, yeni dönemde Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Gurubu'nun önemli bir bölümünü bünyesine katarak çalışan sayısını 600'e yükseltti. Birleşme sonrasında şirkete 4 yeni genel müdür yardımcısı atandı.

Türkiye’de ve yurtdışında birçok banka ve finans kurumunun uçtan uca finansal teknoloji süreçlerini tasarlayan ve bankacılık sektörünün en önemli teknoloji sağlayıcılarından biri olan teknoloji şirketi Architecht büyümeye devam ediyor. Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olarak faaliyetlerini yürüten Architecht, Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Gurubu’nun büyük çoğunluğunu bünyesine dahil etti. Birleşme sonrasında Architecht’in mevcut kadrosu 600’e yükselirken şirkete dört yeni genel müdür yardımcısı atandı.

Genel Müdür Ökkeş Emin Balçiçek’in liderliğindeki Architecht’in Ana Bankacılık ve Yapay Zekadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü Dr. Hadi Rubacı; Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Ar-Ge Müdürü Zeynep Yasemin Tekşen Altaş; Sektör, Ürün ve Teslimattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Architecht Profesyonel Hizmetler Müdürü Yakup Çiçek; İK, Finans ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Kuveyt Türk İnsan Kaynakları Müdürü Şule Hatun Avşaroğlu atandı.

Yeni dönemde Kuveyt Türk’ün tüm teknoloji ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayacak olan Architecht, geliştirdiği dijital bankacılık platformu, yatırım bankacılığı platformu, tüketici ve tedarikçi finansman sistemi, açık bankacılık ve güvenlik ürünleriyle yurt içi ve yurt dışı finans sektörüne hizmet sunmaya tüm hızıyla devam edecek.

Dr. Hadi Rubacı Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olmuştur. Brooklyn Üniversitesi’nde Bilgisayar ve Bilgi Sistemleri alanında yüksek lisans programını tamamlayan Dr.Hadi Rubacı, Haliç Üniversitesi’nde İşletme doktora programını tamamlamıştır. 17 yılı aşkın süredir Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Grubu’nun farklı iş birimlerinde görev alan Rubacı, 2019 yılından bu yana Bilgi Teknolojileri Grup Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.

Zeynep Yasemin Tekşen Altaş Kimdir?

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı alanında yüksek lisans programını tamamlayan Zeynep Yasemin Tekşen Altaş, Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme doktora programına devam etmektedir. 17 yılı aşkın süredir Kuveyt Türk Bilgi Teknolojileri Grubu’nda farklı iş birimlerinde görev alan Altaş, 2018 yılından bu yana BT-Yönetişim ve Ar-Ge Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.

Yakup Çiçek Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Yaklaşık 11 yıldır Kuveyt Türk ailesinde bilgi teknolojileri alanında ve 2018 yılından bu yana da Architecht’te görev alan Yakup Çiçek, Architecht Profesyonel Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi. 

Şule Hatun Avşaroğlu Kimdir

İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisat ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Aynı üniversitede MBA programını tamamlamıştır. 17 yılı aşkın süredir Kuveyt Türk İnsan Kaynakları Grubunda görev alan Şule Hatun Avşaroğlu, 2018 yılından bu yana İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.

 

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler