Amazon'dan “müşteri takıntılı” festival

Medyaloji.net » medya » Amazon'dan “müşteri takıntılı” festival
Amazon'dan “müşteri takıntılı” festival

Amazon Prime Alışveriş Festivali 18-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye pazarına 2018 yılında giriş yapan amazon, dün Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott ev sahipliğinde ve Kaan Sekban moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda katılımcılarla bir araya geldi.

Amazon’un 2015’ten bu yana tüm dünyada her yıl Prime üyelerine özel olarak iki gün süren bir alışveriş festivali düzenlediğini anlatan Richard Marriott, Amazon Prime Alışveriş Festivali’ne Türkiye’ye özel bir yenilik getirdiklerini, festivalin Türkiye’de 18-25 Temmuz tarihlerinde yedi gün boyunca süreceği haberini verdi.

Senenin en büyük indirimlerinin yer aldığı festival kapsamında hediye ürünler de Prime üyelerine özel olarak sunulacak. Amazon Türkiye, indirimlerin yanı sıra alışveriş festivali boyunca müşterilerine Murat Dalkılıç, Vedat Milor, Pascal Nouma, Cem Bölükbaşı, Meryem Can gibi pek çok ünlü isimle deneyim olanağı da sunacak.

“Müşteri takıntılı” bir şirket olduklarını, Amazon olarak çok boyutlu bir deneyim sunduklarını ve müşterilerinin anlık ihtiyaçlarına çok hızlı bir şekilde yanıt vermek için çabaladıklarını belirten Marriott, festival boyunca Amazon’un amacının insanların çılgınca alışveriş yapmalarından farklı olarak gerçekten bireylerin yanlarında, onlara destek olduklarını hissettirmek olduğunun da altını çizdi. Mariott, “Kampanya dönemi boyunca her kitleden müşterimizin, hayatında ancak bir kez yakalayabileceği bir fırsat sunuyoruz ve hayallerindeki ünlülerle tanışıp birlikte unutulmaz bir zaman geçirmeyi vadediyoruz” dedi.

YORUMLAR