Akbank'a uzaktan müşteri olma süreci başlıyor...

Medyaloji.net » teknoloji » Akbank'a uzaktan müşteri olma süreci başlıyor...
Akbank'a uzaktan müşteri olma süreci başlıyor...

Bankacılıkta yeni bir çağın başladığının altını çizen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank'ta uzun süredir bütünsel bir dijital dönüşüm stratejisini hayata geçiriyoruz.

Uzaktan müşteri olma uygulamasının başlamasıyla birlikte Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce ve Teknoloji ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı İlker Altıntaş konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Değişime öncülük ederek müşterilerimizin hızla değişen davranış ve beklentilerini karşılarken, geleceğin bankacılığını bugünden sunmak için çalışıyoruz. İçinden geçtiğimiz pandemi dönemi de büyük değişimlerin yaşandığı bir süreç oldu. Özellikle dijital hizmetlerin çok daha öne çıktığını somut bir şekilde gözlemledik.

Yeni yasal düzenlemenin resmi gazetede yayınlaması ile birlikte yakın zamanda hayatımıza girecek uzaktan müşteri olma süreci de bu eğilimi destekleyecek ve sektörde yeni bir dönemi başlatacak. Tüm müşteri etkileşim noktalarında deneyim odaklı, sade ve yalın hizmetler sunan bir banka olarak, uzaktan müşteri edinimi konusunda da mükemmel hizmet vermek için hazırız. Hizmetlerimizden faydalanmak isteyenler, uluslararası tasarım ödüllerine sahip uygulamamız Akbank Mobil’i mobil cihazlarına indirerek, şubelerimize gelmeden diledikleri yerden ve istedikleri zaman, dakikalar içerisinde, kağıtsız, imzasız Akbanklı olabilecekler. İhtiyaç duydukları temel bankacılık ürünlerimize anında ulaşabilecekler.” dedi ve ekledi:

“Dijital bankacılığı aynı zamanda finansal kapsayıcılığı hızla geliştirmek için de önemli bir araç olarak görüyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz dijital ürün ve hizmetleri geliştirerek yaygınlaştıracağız. Bu yeni dönemin hedeflerimize ulaşmada önemli bir etkisi olacağına inanıyoruz. Euromoney tarafından “Gelişmekte Olan Piyasaların En İyi Bankası” unvanına layık görülen ilk Türk bankası olarak bu yeni döneme de öncülük etmek için hazırız.” 

YORUMLAR
En çok okunan haberler