adidas Türkiye'de üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » adidas Türkiye'de üst düzey atama
adidas Türkiye'de üst düzey atama

adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.

Reckitt Health & Hygiene, Danone ve PepsiCo’daki 15 yılı aşkın profesyonel deneyiminin ardından İrem Önal Ocak 2023 tarihi itibariyle adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.

İşletme Mühendisliği lisans ve Endüstriyel ve Örgütsel Psikoloji alanında yüksek lisans derecesine sahip olan İrem, kariyeri boyunca, Organizasyonel Gelişim ve Yetenek projeleri de dahil olmak üzere birçok İK dönüşüm projesine liderlik etmiştir. Çeşitlilik ve Dahil Etme ajandasına paralel olarak kadın istihdamının artması, şirketler içerisinde daha dahil edici bir dil kullanılması anlamında aktif çalışmalarda bulunmuştur.

İrem, bölgenin insan kaynakları strateji ve sorumluluğunu üstlenmenin yanı sıra yerel yönetim ekibinin bir üyesi olarak global ekipler ile yakın çalışacak, adidas’ın insana yönelik ajandasını kuvvetlendirerek, pazar iş planı ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine ekibiyle beraber katkıda bulunacaktır.  

İrem aynı zamanda adidas’ın spor ile hayatı değiştirme gücüne ve amacına paralel olarak, sporu hayatının odağına koymaktadır ve aktif bir tenis oyuncusudur. 

YORUMLAR