adidas Türkiye'de üst düzey 2 atama

Medyaloji.net » iş dünyası » adidas Türkiye'de üst düzey 2 atama
adidas Türkiye'de üst düzey 2 atama

adidas MENA Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü ve adidas Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktör olarak görev alacak isimler belli oldu.

adidas Türkiye’de üst düzey iki atama gerçekleşti. adidas Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Duygu Günel, adidas Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlüğe ise Emel Çevik getirildi.

Yeni rolünde MENA liderlik ekibinin bir üyesi olarak bölgenin insan kaynakları strateji süreçlerinin sorumluluğunu üstlenecek olan Duygu Günel, yurtiçi ve yurtdışında 18 yıllık insan kaynakları deneyimine sahip. adidas’a katılmadan önce Mars Inc. ve Avon’da çalışan Günel, son olarak adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmaktaydı.

adidas’tan önce Avon, Crown Holdings, SC Johnson ve Roche gibi global şirketlerde 20 yıllık tedarik zinciri deneyimine sahip olan Emel Çevik ise yeni görevinde tüm tedarik zinciri süreçleriyle birlikte pazar ve finansal hedefleri desteklemek için strateji geliştirmekten ve performansı artırmaya yönelik girişimlerden sorumlu olacak. Çevik, aynı zamanda yerel yönetim ekibinin bir üyesi olarak pazar iş planı ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak.

YORUMLAR