Abu Dabi,UNCTAD yatırım formuna kapılarını açacak

Medyaloji.net » dünya » Abu Dabi,UNCTAD yatırım formuna kapılarını açacak
Abu Dabi,UNCTAD yatırım formuna kapılarını açacak

(UNCTAD) Dünya Yatırım Forumu ve 2020 Asya E-Ticaret Haftası için hükümet liderlerini, küresel CEO'ları ve diğer yatırım paydaşlarını ağırlayacak.

ABU DABİ 15 ŞUBAT 2020 WAM Abu Dabi, 6-10 Aralık 2020 tarihlerinde 7. İki yılda bir düzenlenen Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı (UNCTAD) Dünya Yatırım Forumu ve 2020 Asya E-Ticaret Haftası için hükümet liderlerini, küresel CEO'ları ve diğer yatırım paydaşlarını ağırlayacak.

Forumun misyonu sürdürülebilir kalkınma için yatırımı teşvik etmek ve uluslararası yatırımı BM'nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG) ile uyumlu hale getirmektir. Yatırım ve kalkınma konusunda üst düzey diyalog ve eylem için en büyük küresel platformdur.

İkinci bölgesel etkinlik olan Abu Dabi'de Asya e-Ticaret Haftası, Asya ve Pasifik bağlamına odaklanarak, dijital ekonomiyi şekillendirmek için yenilikçi yollar belirlemek ve ekonomilerin artan dijitalleşmesini daha iyi kullanmak için politika yapıcılar ve diğer paydaşlar için bir haftalık hedefli bir program sunacak. World Expo 2020 "Akılları Birleştirmek, Geleceği Yaratmak" temasının altında yakın bir bağlantı aranacak.

Bir hafta süren toplantıda katılımcılara aşağıdakiler için yer sunulacak: Paylaş: Tüm sesleri ulusal ve alt bölgesel düzeyde kapsayıcı, çok paydaşlı bir diyalog için masaya getirin.

Öğrenin: bölgesel ve uluslararası ortaklardan dijital dönüşümlerden yararlanmak için iyi uygulamaların başarıyla uygulandığını duyun.

Bağlantı ve Ağ: yerel ve uluslararası ortaklarla tek bir yerde tanışın ve projeleri ileriye taşıyın.

YORUMLAR
En çok okunan haberler