Abdi İbrahim sürdürülebilirlik raporunda ödül verildi.

Medyaloji.net » iş dünyası » Abdi İbrahim sürdürülebilirlik raporunda ödül verildi.
Abdi İbrahim sürdürülebilirlik raporunda ödül verildi.

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Vision Awards'da 3 kategoriden ödülle döndü.

108 yıldır geleceği iyileştirmek için çalışan Abdi İbrahim, 2017-2018 dönemini kapsayan 4’ncü sürdürülebilirlik raporuyla, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Vision Awards’da 3 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından San-Diego merkezli LACP (League of American Communications Professionals – Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi) tarafından düzenlenen “Vision Awards”da ilaç sektörü kategorisinde “Platin” ödülünün sahibi olan Abdi İbrahim, en iyi 100 global rapor arasında da 16. sırada yer aldı. Ayrıca ilaç kutusu formunda ve prospektüs şeklinde tasarlanan sürdürülebilirlik raporuyla “en yaratıcı rapor” ödülünün de sahibi oldu.

Sürdürülebilirlik konusunda şirketlerin, kurumsal vatandaş kimliği ile değer ve anlam üretmeleri gerektiğine inandıklarını belirten Abdi İbrahim Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Dr. M. Oğuzcan Bülbül “Abdi İbrahim olarak, her gün milyonlarca insanın daha iyi, daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak için sürdürülebilirliği değer zincirimizin her halkasına entegre ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Faaliyetlerimizi sürdürürken, kurumsal değerlerimizden ödün vermeden insana saygılı, kapsayıcı, etik ve sorumlu bir yaklaşımla hareket ediyoruz. Tüm iş süreçlerimize, strateji ve operasyonlarımıza Birleşmiş Milletler’in önceliklendirdiği 17 sürdürülebilir kalkınma hedefinin temeli olan Sözleşme’nin 10 küresel ilkesini dahil etmeye odaklanıyor, her yıl “İlerleme Bildirimimizi” yayınlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz uygulamaları ve sürdürülebilirlik alanlarındaki performans sonuçlarımızı ortaya koyduğumuz 2017-2018 dönemine ait raporumuzu Aralık ayında kamuoyunun dikkatine sunduk. Farklı ve yenilikçi bir tasarım ile bu sürdürülebilirlik raporumuzu ilaç kutusu şeklinde ve prospektüs içeriğiyle hazırladığımız bu çalışmanın, iletişim sektörünün en saygın platformlarından Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) tarafından ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR