24 saatte dünyanın zirvesinde

Medyaloji.net » iş dünyası » 24 saatte dünyanın zirvesinde
24 saatte dünyanın zirvesinde

Cornetto ve Aleyna Tilki işbirliği 24 saatte dünyanın en çok izlenen videosu oldu.

Aleyna Tilki’nin Cornetto için hazırladığı aşk şarkısı “Nasılsın Aşkta?”nın klibi geçtiğimiz günlerde YouTube’da yer almasıyla birlikte yoğun ilgi gördü ve klip ilk üç gün içerisinde 10 milyon görüntülenmeyi aştı. Kısa sürede geniş kitlelere ulaşan klibin başarısı bununla da sınırlı kalmadı ve 24 saat içerisinde YouTube’da dünya genelinde en çok izlenen klip oldu.

Sözlerini Aleyna Tilki ve kardeşi Ayça Tilki’nin yazdığı, aranjesi Ozan Çolakoğlu’na ait “Nasılsın Aşkta?” şarkısının klibinin bu başarısını işbirliğinin ardındaki ajanstan, MullenLowe Istanbul Ajans Başkanı ve CEO’su Ela Gökkan Savcı’dan dinledik.

Müziğin, Cornetto’nun yıllardan beri sahiplendiği bir platform olduğunu ve gençlerin her yaza, yazı başlatan yeni bir Cornetto şarkısı ve videosuyla girdiğini söyleyen Ela Gökkan Savcı, “Aleyna Tilki’yle işbirliği yaparak başladığımız bu yaz yine gençlere, onların en sevdikleri müzik diliyle, Cornetto’lu muhteşem bir yazın başlangıcını duyurmak istedik” diyor.

Cornetto yaz şarkılarının her yıl çok dinlendiğini ve başarılı olduğunu belirten Gökkan Savcı, bu yıl sadece üç gün gibi kısa bir sürede klibin en çok izlenen müzik videosu olmasının da kendilerini çok heyecanlandırdığını söylüyor.

Gökkan Savcı, markanın bu yılki yaz şarkısının klibinin kısa sürede elde ettiği başarısının, Aleyna Tilki aracılığıyla daha farklı ve geniş kitlelere ulaşmasıyla alakası olup olmadığı sorusunu ise, “Aleyna Tilki çok genç ve geniş kitlelere hitap edebilen, kendi tarzı olan, genç ve başarılı bir sanatçı. Hem sanatçının kendisinin sevilmesinin ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmasının hem kendi yazdığı şarkının kısa zamanda çok beğenilmesinin hem de bu Cornetto yaz şarkısı için yaratmış olduğumuz markalı içerik olan müzik klibinin yüksek seyir değerinin elde edilen başarıda etkili olduğunu düşünüyoruz” sözleriyle yanıtlıyor.

 

YORUMLAR