2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni sahiplerini buldu

Medyaloji.net » ödül/başarı » 2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni sahiplerini buldu
2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni sahiplerini buldu

2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni, 13 Temmuz Salı akşamı İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşti.

Sunuculuğunu ünlü manken ve oyuncu Özge Ulusoy ve başarılı oyuncu Emre Kınay’ın gerçekleştirdiği törende, adeta yıldız yağmuru yaşandı. 

İş, sanat ve cemiyet hayatından geniş bir katılımla gerçekleşen 2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’nde davetliler, Hande Yener ve Serdar Ortaç konserleriyle keyifli anlar yaşadı. 

Türkiye Marka ve Kariyer etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, Doğtaş, Philips, Carrefoursa, Aktif Bank, Little Caesars, Madame Coco gibi markalar ödüllerini alırken sektöründe başarılı, fark yaratan, zirveye koşan pek çok önemli markaya da ödülleri takdim edildi.

Kadir Doğulu, İrem Helvacıoğlu gibi başarılı isimlerin de geceye katılarak ödüllerini aldığını belirten Strong Medya Aş Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Çiçek ‘‘ Strong Medya Aş olarak 4 hafta gibi kısa bir sürede organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’miz organizasyon kalitesiyle konuklarımız tarafından çok beğenildi. Bu zamana kadar her bir organizasyonumuzda bir öncekine göre ilkler ve yenilikler yapmayı başarmıştık. Bu başarımızı 2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’mizde de sürdürdük. ’’  dedi.

Güçlü sermaye yapısı, uzman kadrosu, İstanbul, Ankara ve İzmir’ de dört ayrı yedeklemeli veri merkezli alt yapısıyla e-dönüşüm alanında liderliği göğüsleyen Edm Bilişim, Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni’nin de Yılın Lider E-Dönüşüm markası ödülünün sahibi oldu. Gecede ödülü EDM Bilişim adına İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş aldı.

Özcan Ermiş ‘‘ Ben organizasyonu düzenleyenlere ve değerli katılımcılara çok teşekkür ederim. Firmamız Edm 6 yıllık bir firma İtalya, Türkiye ve Rusya’da hizmet veriyoruz. %100 Türk sermayeli bir firmayız. Sektör olarak büyük başarılara imza atıldı. E-fatura, elektronik imza, kayıtlı elektronik posta. Şöyle özetleyebilirim bugün ki değeriyle 6 yılda 50 milyar TL katkı sundu ekonomiye ve yılda da 25 milyon ağacı kurtarıyor. Teşekkür ederim. ’’ dedi.

İçerisinde hastane, rodison markalı otel, 1.200 öğrenci kapasiteli okulun da bulunduğu Delta Dubai Comfort projesi ödülün sahibi oldu. Gece de ödülü Delta İzsiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz aldı. 

Seyithan İzsiz  ‘‘ Kuruluşundan bu güne kadar 80.000 aileyi konut sahibi yapan, çalışanlarımız, hizmetkar arkadaşlarımız adına ben bu ödülü almak istiyorum. Aileme, çocuklarıma, kardeşlerime ve eşime de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hepinize keyifli geceler diliyorum. ’’ dedi.

 

YORUMLAR