100 gündür dünyaya günaydın diyor

Medyaloji.net » reklam » 100 gündür dünyaya günaydın diyor
100 gündür dünyaya günaydın diyor

Yeni Zelanda'nın "Günaydın Dünya" projesi 100'üncü gününde.

 Bugün de insanlıktan beklediğinizi göremediyseniz, üzülmeyin. Zira siz farkında olmasanız bile, uzaklarda bir yerlerde size 100 gündür her sabah günaydın diyen birileri var.

Gezegenimizde Güneş’i ilk karşılayan ülkelerden Yeni Zelanda’da Tourism New Zealand’ın başlattığı Günaydın Dünya projesi bugün 100’üncü gününü geride bıraktı. Special Group Avustralya ve Special Group Yeni Zelanda işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Yeni Zelandalılar, kalan 265 gün daha Yeni Zelanda’nın farklı yerlerinden günaydın mesajı yollamaya devam edecek.

Special Group Yeni Zelanda ECD’si Tony Bradbourne’ün aktardığına göre, Yeni Zelanda’nın günaydınlarına şu ana kadar 50 ülke günaydınla karşılık vermiş durumda.

Tourism New Zealand Pazarlama Direktörü Brodie Reid, günaydın videolarına dünyanın dört bir yanından yorum yapılmasından ve Yeni Zelanda’nın nezaketinin sınırların ötesinde hissedilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor

Special Group Avustralya ECD’si Tom Martin ise Günaydın Dünya’da güzel olanın, Yeni Zelanda’nın ne kadar hayranlık uyandırıcı bir yer olduğunu göstermesinin yanı sıra Yeni Zelandalıların da kim olduklarını hissettirmesi. Martin’e göre, proje bazen komik bazen ciddi ama her daim samimi.

Yeni Zelanda’dan gelen 100’üncü günaydın mesajınızı ve daha fazlasını takip etmek için projenin Instagram sayfasına göz atabilirsiniz.

YORUMLAR