Şirketlere bulut tabanlı İK müjdesi!

Medyaloji.net » iş dünyası » Şirketlere bulut tabanlı İK müjdesi!
Şirketlere bulut tabanlı İK müjdesi!

Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan sistemde şirketler artık çalışanlarının bütün bilgilerini tek bir sistem üzerinde toplama imkanına erişecek.

 Şirketler artık bulut tabanlı insan kaynakları (İK) ve personel yönetim sistemi Kolay İK ile birlikte çalışmayı kolaylaştıran Multinet Up arasında entegrasyon çalışması tamamlandı.

Şirketlerin İK ve personel yönetimine dair iş yükünü en aza indirmeyi hedefleyen sistemde şirketler, aktif olarak kullandıkları tüm yemek kartlarını görüntüleyebiliyor. Yemek kartlarına ait isim, numara ve bakiyeleri kontrol edebiliyor. Sistem üzerinden kart yükleme işlemleri kolayca yapılırken, işe yeni başlayanlar için kart talebi ve işten ayrılanlar içinse kart iptalleri otomatik talep oluşturularak Kolay İK portalı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Multinet Up COO'su Demirhan Şener, "Tüm paydaşlarımıza 360 derece hizmet veren çok yönlü finansal teknoloji şirketiyiz. Kolay IK ile yürütülen entegrasyon ile de Kolay IK kullanan şirketlerin iş yükünü hafifleterek yemek kartı yönetimlerini tek bir platform üzerinden kolayca yapmalarını sağladık." dedi.

Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı, "İK ekiplerinin ihtiyaç duyduğu veri ve hizmetlere tek tıkla ulaşılmasını sağlamak amacıyla sunduğumuz çözümleri geliştirmeye devam ediyoruz. İlk uygulamasını Multinet Up ile yaptığımız çalışma sayesinde, Kolay İK kullanıcıları yaklaşık 10 saniyede yemek kartı listesine ulaşıp her türlü işlemi yapabiliyor. Yemek kartı kullanmayan şirketler de uygulama üzerinden başvuru yapabiliyor." dedi..

YORUMLAR