Pronet'te Yeni Genel Müdür Yardımcısı İpek Ötügen Dinçer

Medyaloji.net » iş dünyası » Pronet'te Yeni Genel Müdür Yardımcısı İpek Ötügen Dinçer
Pronet'te Yeni Genel Müdür Yardımcısı İpek Ötügen Dinçer

Pronet’in, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Genel Müdür Yardımcılığı görevine İpek Ötügen Dinçer atandı.

Medyaloji -ÖZEL-

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet’in, İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna İpek Ötügen Dinçer atandı.

California Üniversitesi İletişim ve Medya Bölümü mezunu olan Ötügen, kariyerine 2000 yılında MC Donalds’ta başladı. 2002’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak girdiği Inditex Group’ta yükselen bir başarı grafiği çizen İpek Ötügen Dinçer, 2005 yılından bu yana Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Bershka, Pull & Bear ve Oysho gibi önde gelen giyim markalarının bağlı olduğu grubun İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nü üstlendi.

İpek Ötügen Dinçer görevine; 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle, 2 bin’in üzerinde çalışanı bulunan Pronet’te İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.

Pronet Hakkında
Türkiye’nin lider elektronik güvenlik firması Pronet, tüm Türkiye’ye yayılan hizmet ağı ile 200 bine yakın abone ve 1 milyonun üzerinde kullanıcıya yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle geniş kapsamlı ve yenilikçi hizmet sunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana tek işi güvenlik olan Pronet; kullanıcı dostu ve geniş seçim olanakları sağlayan alarm ve görüntüleme sistemleri ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin tercihidir. Pronet, en yeni ürünü Türkiye’nin ilk akıllı interaktif güvenlik ve görüntüleme sistemi Pronet Plus ile ev veya iş yeriyle bağlantı kurarak istenilen yer ve zamanda 7/24 güvenlik kontrolü sağlamaktadır. Pronet, ayrıca paket tercihine göre karbonmonoksit, LPG ve doğalgaz kaçaklarını önleyen, yangın anında Pronet Alarm Merkezi’ni uyaran, ev ya da işyerine anında ambulans yönlendirmesi yapan sistemlerle de kullanıcıların hayatlarını korumaktadır. 1995 yılında kurulan ve 2012 yılında dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Cinven'le yatırım ortaklığı gerçekleştirerek gücüne güç katan Pronet, her gün 24 saat; teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi, 2 bin eğitimli ve profesyonel kadrosuyla Türkiye genelinde çalışmalarını sürdürmektedir. 

YORUMLAR