En çok konuşulan iş adamları belli oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » En çok konuşulan iş adamları belli oldu
En çok konuşulan iş adamları belli oldu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) 8-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında yaptığı medya araştırmasıyla, haberlere en fazla konu olan iş adamları belirlendi.

A24- ÖZEL

MTM'nin her hafta düzenli olarak yaptığ medya takibi araştırmasına göre; geçen haftanın en çok konuşulan iş adamı Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu oldu. Konukoğlu, Ekonomist Dergisi'nce gerçekleştirilen "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında, 6'ncı kez birinci seçildi. Abdülkadir Konukoğlu hakkında basında 187 haber yapıldı.

İkinci sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı var. Tutuklu olduğu FETÖ soruşturmasından sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilen Kavurmacı ile ilgili medyada 141 haber yer aldı.

Geçen haftanın en medyatik iş adamlarından üçüncüsü ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) Genel Müdürü Temel Kotil oldu. Kotil'le ilgili 75 haber yapıldı.

Dördüncü sırada 65 haberle Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, beşinci sırada ise 52 haberle Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan var.

İşte en çok konuşulan o iş adamları:

 

YORUMLAR