Dünyaca ünlü tenisçiyle anlaştı

Medyaloji.net » iş dünyası » Dünyaca ünlü tenisçiyle anlaştı
Dünyaca ünlü tenisçiyle anlaştı

Tommy Hilfiger dünyaca ünlü tenis yıldızı Rafael Nadal’ı marka elçisi olarak seçerken, DigiActive, son olarak Panda Dondurmaları ile anlaştı.

Medyaloji - ÖZEL -

Tommy Hilfiger, dünyaca ünlü tenis yıldızı Rafael Nadal’ın 2015 Sonbahar sezonundan itibaren Tommy Hilfiger iç giyim ve Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonlarının yanı sıra yeni ‘TH Bold’ parfümünün marka elçisi olacağını duyurdu.

Tommy Hilfiger, tenis yıldızlarından Rafael Nadal ile işbirliğini bugün New York’ta ünlülerin katılacağı bir etkinlikle kutluyor.

New York, Midtown West’te gerçekleşecek lansmanda Tommy Hilfiger ve marka elçisi Rafael Nadal, ünlülerin katılacağı özel bir tenis turnuvasına ev sahipliği yaparken markanın yeni küresel iç giyim, parfüm ve tailored koleksiyonlarının lansmanını kutlayacak.

Çekimleri 2015 başında İspanya’da gerçekleştirilen kampanyanın basılı, online ve açık hava reklamları dünya çapında 2015 sonbaharında yayınlanmaya başlayacak. Nadal için Tommy Hilfiger tarafından tasarlanan ve kazanmak için oynayan bir sporcunun gücünü ve enerjisini yansıtan TH Bold parfümü de kampanya kapsamında lanse edilecek.

DigiActive ile PANDA İş Birliği

Yeni ortaklıklar için girişimlere başlayan, reklam dünyasına yeni bir soluk getiren DigiActive, son olarak Panda Dondurmaları ile anlaştı. 1984 yılında dondurma sektörüne giriş yapan PANDA, kuruluşundan bu yana birçok ilklere imza attı, bu yılın yaz döneminde Outdoor mecrası olarak, DigiActive’i tercih etti.

Panda için Varan ve Ulusoy’un şehirlerarası otobüslerinde özel proje üreten DigiActive Panda Dondurmalarıyla Türkiye’de bir ilke imza attı! 5 Duyuya Hitap eden reklam çalışmasını hayata geçirerek Müşterilerin beğenisini topladılar.
Yolcular ekranlarda reklam gösterimini görsel, işitsel ve dokunmatik olarak hissederken, dondurma ikramı ile tatma ve koklama duyularıyla Panda dondurmalarının zevkini çıkardılar.

Outdoor’a yeni soluk katan DigiActive artık outdooru genel geçer değil tekil kişi sayısı ve ölçülebilir özellikleriyle dikkat çekiyor.
Varan, Ulusoy, Kamilkoç, Pamukkale, Anadolu Seyahat firmalarının şehirlerarası otobüslerinde bulunan koltuk arkası ekranlarının yetkili reklam ajansı olan DigiActive, bu ekranlarda video ve jpeg reklamları yayınlamaktadır.

Yolcuların ölü zamanlarını ekranlarda eğlenerek geçirdikleri anlarda, şirketlerin marka ve kampanya duyurularını yaparak en verimli sonuçlar elde etmek amacıyla yoluna devam eden DigiActive, aynı alanların ötesinde farklılığı sunmak isteyenleri bekliyor.

 

YORUMLAR