Yazar Melih Arat’tan ilginç bir kitap tanıtımı

Medyaloji.net » pr » Yazar Melih Arat’tan ilginç bir kitap tanıtımı
Yazar Melih Arat’tan ilginç bir kitap tanıtımı

Yazar ve kişisel gelişim uzmanı Melih Arat, “Limit-Siz” isimli kitabını çok ilginç bir yöntemle tanıtıyor. Yazar Arat’ın tanıtım için kullandığı uzunca bir ip ve makas, kitaba olan ilgiyi arttırıyor.

Yazar Melih Arat, Nesil Yayınları arasında çıkan “Limit-Siz” isimli kitabının görüntülü tanıtımı için kameranın karşısına her tarafı iple sarılı olarak çıkıyor. Tanıtımına “Bir çocuk 7 yaşına gelinceye kadar anne-babasından 180 bin tane ‘Hayır’ kelimesi duyuyor. Biz çocuklara yapabileceklerini değil yapamayacaklarını öğretiyoruz. Okula gittiklerinde, hareket etmek istediklerinde öğretmenlerin onlara verdiği ilk komuk ‘Oku’ değil ‘Otur’ oluyor. Ve biz zaman içinde iyice hareket etmemeye alışıyoruz.”cümleleriyle başlayan yazar Arat, insanın asıl limitinin kendisi olduğuna vurgu yapıyor. Hemen ardından da Limit-Siz isimli kitabını göstererek “Bu kitaptaki bilgilerle sizi bağlayan bağları kesmeye yardım edecek” diyor. Kitabın arasından çıkan makası çıkarıyor ve onunla kendisini saran ipleri kesiyor.
 
Yazar Arat, “Pozitif” isimli kitabının tanıtımına girerken de alışılmadık bir tablo sergiliyor. Bir elinde çikolata diğer elinde “Pozitif” isimli kitabını göstererek “Bir insan motive olmak için iki şey yapabilir” diyor ve şöyle devam ediyor: “Bir, çikolata yiyebilir. İki, bu kitabı okuyabilir. Çikolatayı yerseniz etkisi kısa sürede geçer. Bu kitabın etkisi ise kalıcıdır.”
 
Yazar Melih Arat’ın bu ilginç kitap tanıtımlarını izlemek için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz…
YORUMLAR