Vodafone Tugay’lı yeni reklam ile ekranda

Medyaloji.net » pr » Vodafone Tugay’lı yeni reklam ile ekranda
Vodafone Tugay’lı yeni reklam ile ekranda

Vodafone, 3G internet hizmetini tanıttığı yeni reklam filminde izleyiciye bir kez daha Tugay Kerimoğlu ile sesleniyor. Geçtiğimiz yıl da ünlü oyuncu ile çalışan marka bu kez hem spor hem de teknolojide önem kazanan ‘altyapı’ vurgusu ile öne çıkıyor…

Vodafone, 3G+ hizmetini tanıtan yeni reklamını izleyicinin beğenisine sundu. Geçtiğimiz yıl da markanın reklamında rol alan Tugay Kerimoğlu bu kez, markanın internet erişimi sağlayan ‘Vodem’lerini tanıtıyor.
 
Önceki reklam filmine gönderme yapan ve bir devam filmi niteliği taşıyan reklam filmi, Tugay Kerimoğlu’nun özel hayatından izler taşıyor. Deneyimli futbolcunun geçen Mart ayında Galatasaray Futbol Kulübü’nün altyapısında antrenör olarak çalışmaya başlamasına da gönderme yapan reklam, teknoloji ve sporun en önemli unsurlarından ‘altyapı’ya odaklanıyor.
 
Vodafone’un sunduğu internet hizmetinin kalitesine dikkat çeken reklam filmi, markanın Şafak Sezer ile gerçekleştirdiği ‘taklit reklam’ filmine de dikkat çekiyor. 26 Nisan’da yayınlanmaya başlayan reklamın süresi 60 saniye.
 
YORUMLAR