Toyota reklamı ‘güven’ teması ile dikkat çekiyor

Medyaloji.net » pr » Toyota reklamı ‘güven’ teması ile dikkat çekiyor
Toyota reklamı ‘güven’ teması ile dikkat çekiyor

Geçtiğimiz günlerde Prius markası için hazırladığı reklamıyla ekranlarda yerini alan Toyota, şimdi de yeni kurumsal reklamıyla ekranlarda boy gösteriyor. Müziğini, ünlü rock grubu Vega’nın solisti Deniz Akyüz’ün seslendirdiği reklamı izlemek için…

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Toyota’nın yeni kurumsal reklam filmi izleyiciyle buluşmaya başladı. Önceki reklam filminde Prius modeli ile tüketici karşına çıkan marka, yeni reklam filmini ise Toyota markasına ayırdı.

 

Bir otomobilin içinde uyuyan bir çocuk görüntüsüyle açılan reklamda, araç ilerledikçe arabada uyuyan çocuklar da değişiyor. Reklamda, otomobilin arka koltuğunda mışıl mışıl uyuyan çocuklar ile aracın konforunun yanı sıra sağladığı güvenliğin de altı çiziliyor. İnsanlar için önemi tartışılmaz olan çocuklarının, güvenle uyuyabilecekleri bir otomobil olarak Toyota’yu işaret eden reklam, çocukların ilginç uyku halleriyle de eğlenceli bir hal alıyor.

 

Bebeklerin uykusuna bir ninni yumuşaklığıyla eşlik eden reklamın müziği ise tanınmış rock grubu Vega’nın solisti Deniz Akyüz tarafından seslendiriliyor.

 

‘Çıkarım senle her yola’ sloganıyla dikkat çeken film, 32 saniyeden oluşuyor. Toyota’nın yeni reklam filmi, 5 Aralık’tan beri izleyiciyle buluşuyor.

 

www.medyaloji.net

YORUMLAR