Sagra reklamlarında GDO vurgusu…

Medyaloji.net » pr » Sagra reklamlarında GDO vurgusu…
Sagra reklamlarında GDO vurgusu…

Geçtiğimiz yıllarda Sanset gıda bünyesine katılan Sagra; Sarelle ve Tadelle markaları için hazırladığı yeni reklam filmlerini, son dönemlerin en popüler konularından GDO üzerine kurguladı. Sağlığa yaptığı vurgu ile dikkat çeken filmi izlemek için…

Marka imajı ‘sağlık’ üzerine kuruluyor
2007 yılında Sanset Gıda tarafından satın alınan ve Sanset’in, ilaç sektöründe faaliyet gösteren grup şirketi Sanovel’in birikimlerini de yansıttığı Sagra, yeni reklam filminde sağlık vurgusuyla öne çıkıyor. Dünya çapında giderek yükselen sağlıklı-doğal beslenme eğilimini, Sagra’nın kimliği ile bütünleştiren Sanset Gıda, son dönemlerin en popüler konusu GDO’yu reklamlarına taşıdı.
 
Marka imajını Sarelle ve Tadelle’nin yeni tanıtım kampanyasıyla da destekleyen Sagra yeni reklam filmlerinde, ürünlerinin katkısız, trans yağsız ve GDO’suz olduğuna vurgu yapıyor. Reklam, doğallığı ve sadeliği küçük çocuklar ile temsil ederken, ürünün katkısız özellikleri üst ses tarafından izleyiciye aktarılıyor.
 
Gıda reklamlarında yeni bir boyut
Ayrıca marka, ürünün içerisindeki besleyici unsurlara dikkat çeken reklamların aksine, ürünün içerisinde yer almayan öğeleri öne çıkartarak, gıda reklamlarına yeni bir boyut getiriyor. ‘Ürünümüzün içerisine koyduklarımız kadar koymadıklarımız da önemli’ ifadesiyle mesajını güçlendiren reklam filmi, başrolde rol alan çocukların sempatik tavırlarıyla da dikkat çekiyor.
 
12 Ocak’tan beri ekranda yer alan reklam filmleri, ‘herkese afiyet olsun, herkes afiyette olsun’ sloganıyla yayınlanıyor.
 
 
YORUMLAR