Reis Gıda’dan bilinci artırmaya yönelik bir reklam

Medyaloji.net » pr » Reis Gıda’dan bilinci artırmaya yönelik bir reklam
Reis Gıda’dan bilinci artırmaya yönelik bir reklam

Kuru gıda sektörünün tanınmış markası Reis Gıda, bakliyat ürünlerinin önemine vurgu yapan yeni reklam filmini tüketiciyle buluşturmaya başladı. Sağlıklı beslenen bir çocuk ile sağlıksız beslenen bir çocuğu kıyaslayan filmi izlemek için…

Kuru gıda sektörünün öncü markalarından Reis Gıda yeni reklam filminde, bakliyat ürünlerinin beslenmedeki önemine ve faydalarına değinerek tüketiciyi bilinçlendiriyor ve bakliyat ürünlerini daha çok tüketmeye teşvik ediyor.
 
Reklamda, son yıllarda tüm dünyada ve Türkiye’de de yaygınlık kazanan fast-food ve hamburger ile Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan bakliyat ürünleri arasında bir kıyaslamaya yer veriliyor. Gelişme çağında olan Alican ve Mertcan isimli iki erkek çocuk üzerinden yapılan kıyaslama, bir yandan tüketiciyi çocukların beslenme şekilleri açısından uyarırken bir yandan da bakliyat ürünlerinin faydalarının altı çiziliyor.
 
Türk Mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan ‘pilavüstü kuru’ görüntüsüyle iştah kabartan reklam, ‘geleneksel lezzetler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla ekrana geliyor.
 
26 saniyeden oluşan reklam, 9 Aralık’tan beri izleyiciyle buluşuyor.
 
YORUMLAR