Nescafe Classic’in yeni reklam yüzü, Laz Dursun

Medyaloji.net » dünya » Nescafe Classic’in yeni reklam yüzü, Laz Dursun
Nescafe Classic’in yeni reklam yüzü, Laz Dursun

Tadı yenilenen Nescafe Classic, yeni reklam filmiyle tüketicilerin karşısına çıkmaya başladı. 22 Eylül itibariyle ekranlarda boy göstermeye başlayan kampanyanın sloganı ise “Nescafe Classic’in yenilenen tadıyla uyan Türkiye’... İzlemek için tıklayın.

Tropikal iklimde yetiştirilen en yüksek kalitedeki kahve çekirdeklerinin karışımından oluşan Nescafe Classic, yoğun kahve tadını korumasına karşın daha yumuşak içimli yeni bir tada kavuştu. Nescafe; Nescafe Classic’in yenilenen tadını duyurmak için Türkiye pazarına özel bir reklam kampanyası hazırladı. Türk halkının beğenerek izlediği Avrupa Yakası dizisinin Laz Dursun karakterini canlandıran Ömür Arpacı'nın rol aldığı reklam filmleri 22 Eylül’den itibaren tüketicilerin beğenisine sunulmaya başlandı. .

Nescafe Classic'in, zinde kalmak için en doğru içecek olduğunun vurgulandığı, yerel unsurların ve her gün karşılaştığımız bizden karakterlerin yer aldığı, geniş kitlelere hitap eden reklam filmlerinin ikisi; Türk insanının gün içinde enerjisi düştüğü anlarda başına gelenleri ve kaçırdığı anlar mizahi bir dille anlatılıyor. Üçüncü filmde ise Laz Dursun kahve tutkunlarına, Nescafe Classic'i tadını en iyi ortaya çıkaracak şekilde nasıl hazırlayacaklarının püf noktalarını kendine özgü üslubu ile aktarıyor.

Yeni tadı ile gün içerisinde uyanık ve zinde kalmak isteyenlere seslenen reklam filminin sloganı ise “Nescafe Classic’in yenilenen tadıyla uyan Türkiye"…

www.medyaloji.net

 

 
YORUMLAR