Medya Derneği seminerleri başlıyor!

Medyaloji.net » pr » Medya Derneği seminerleri başlıyor!
Medya Derneği seminerleri başlıyor!

“Değişim Sürecinde Medya” adlı seminer serisi 1 Ekim Cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesi’nde saat 12:30’da yapılacak bir kokteyl ile başlıyor.

Medya Derneği ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FSMSEM) işbirliği ile düzenlenen “Değişim Sürecinde Medya” adlı seminer serisi 1 Ekim Cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesi’nde saat 12:30’da yapılacak bir kokteyl ile başlıyor. Medya Derneği Başkanı Salih Memecan ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Prof. Dr. Musa Duman açılış konuşmalarını yapmak üzere programa katılacak.
Seminerler serisinde ilk haftanın konusu, “Teknoloji ve Yeni Tüketim Alışkanlıkları”. Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, HaberX Genel Yayın Yönetmeni Cemil Barlas ve Interpress Genel Müdürü Ömer Özkan ilk haftanın konuşmacıları arasında yer alıyor. Konuşmacılar, medyanın teknolojik gelişmelere ve yeni alışkanlıklara nasıl ayak uyduracağı, medya tüketicisi olarak gençliğin yeni okuma alışkanlıkları karşısında basılı medyanın durumu ve güçlenen sosyal medya karşısında geleneksel medyanın geleceği konularına değinecekler.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesi’nde yapılacak olan seminer serisi 1 Ekim – 22 Ekim tarihleri arasında her Cumartesi 13.30 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
YORUMLAR