Erman Hoca şimdi de Pakplast reklamında!

Medyaloji.net » pr » Erman Hoca şimdi de Pakplast reklamında!
Erman Hoca şimdi de Pakplast reklamında!

Pakpen Şirketler Grubu’nun boru markası Pakplast, yeni reklam filminde tüketiciye popüler spor yorumcusu Erman Toroğlu ile sesleniyor. Sevilen bir türkünün de reklama uyarlandığı filmi izlemek için…

Pakpen Şirketler Grubu’nun boru pazarında faaliyet gösteren markası Pakplast, yeni reklam filmi ile ekranda boy göstermeye başladı. Ekranların sevilen spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun rol aldığı reklam, markanın üretim sistemine yaptığı vurguyla öne çıkıyor.
 
Toroğlu’nun eski ‘hakem’ kimliğinden de beslenen film, Pakplast’ın üretim tesislerinden çeşitli görüntüler eşliğinde ekrana geliyor. ‘Bu gala daşlı gala’ adlı sevilen halk türküsünün sözlerinin uyarlanarak filme eşlik ettiği reklam, ‘boru’nun argodaki kullanımına da gönderme yapıyor. 2 Nisan’dan bu yana ekrana gelen reklamın süresi ise 46 saniye.
 
Markaların yeni gözdesi Erman Toroğlu
Pakplast’ın reklam yüzü için tercihi olan Erman Toroğlu, spor programlarının yanı sıra reklam filmlerinde de ekranda sıkça boy gösteren bir isim. Zira Toroğlu daha önce de Kilim, Filli Boya ve Pepsi Gold gibi markaların reklam filmlerinde rol almıştı. Ünlü yorumcu kısa bir süre önce de Nesine.com’un reklamında rol almıştı. Maraton programı ile yolları ayrılan Toroğlu, spor programındaki eksikliğini reklam filmleri ile gidereceğe benziyor.
 
YORUMLAR